LC Addisoneja! Olen Candilla, Austeneiden kirjoittaja, ja nyt tavoitteenani on päästä tämänkin suvun kanssa 10. sukupolveen.

Addisonejen suvun kantaäiti Sheryl on 22-vuotias, rikkaan perheen lapsi, joka joutuu erinäisten käänteiden seurauksena aloittamaan uuden elämän kaukana kaikesta tutusta ja turvallisesta.

Tervetuloa lukemaan Addisoneja! Austeneiden häviämisen jälkeen lannistuin hetkeksi, mutta nyt intoa taas riittää. Toivon palautetta aloitusosasta, jotta tiedän mitä tehdä toisin. Ensimmäinen varsinainen osa ilmestyy lähiaikoina!

LC Addison Sheryl Addison Tarina julkaistu 12.11.!

Inspiraatiota odotellessa...

Anteeksi että tauko on venynyt näin pitkäksi, jota sen ei todellakaan ollut tarkoitus tehdä. :s Lyhyestä virsi kaunis: lupaan jatkaa tarinaa, kunhan saan inspiraatiota takaisin. Ja se on vain ajan kysymys. :) Kiitos kaikille jotka ette vielä ole lopettaneet seuraamista ja jaksatte odotella uusia osia, arvostan sitä todella. ♥

Kysymys kuuluukin: mulla olisi kolmas osa, tosin hieman keskeneräinen ja lyhyt, varastossa. Julkaisenko sen nyt vai teenkö kokonaan loppuun ja julkaisen sitten? Saatte päättää. :)

Candilla

13 kommenttia:

Mimmu

oi julkaise toki, jos se on "lyhyt mutta valmis" :D jos ymmärrät mitä meinaan (:

Ja ihan ymmärrettävää että ei ole inspiraatiota, ei sun pidätätä tarinaa väen väkisin tehdä:)!

mut tää on vaan tosi hyvä tarina:3!!!

Johanna Puustinen

Olisi ihana saada edes pikku maistiainen Addisoneja pitkästä aikaa! :>

Älä kuitenkaan turhaan kiirehdi jos tuntuu pakkopullalta, hyvää jaksaa odottaa.

.

Julkaise ihmeessä se osa jos vain haluat! Itsellänikin on into ja inspiraatio simssissä vähän mennyt ja ei sille voi mitään. Jaksan odottaa kyllä vielä vaikka pari kuukauttakin!

Coco

Julkaise vaan! Olen lukenut muitakin lyhyitä juttuja. Eli ei haittaisi jos tulisi yksi lisää. :)

Anonyymi

Oi, julkaise! Olen odottanut jo pitkään edes yhtä kuvaa. :)

Anonyymi

Julkaise vaan! :)

Candilla

Kiitos kaikille kommenteista! En ihan vielä julkaise uutta osaa sillä mulla odottaa kaikille lukijoille jonkinnäköinen yllätys muutaman viikon päästä, osa varmaan jo arvaakin. :) Ei siitä sen enempää, lupaan tulla infoamaan kaikkia siitä kunhan saan koeviikon kunnialla loppuun!

Olette ihania kaikki. ♥

.

Koeviikot on raskaita, ymmärrän jos viivästyy vielä:))

noora

moikka pitkästä aikaa :) en tiedä Candilla, että muistatko mua ollenkaa, mutta luit mun LC Lainetta joskus ennen ku se meni vähä päin mäntyä. nyt mulla on uus lc tosiaan, vähän aluillaan ja vielä mitään hirmusia ei oo tapahtunut, mutta jos kiinnostaa niin käy ihmeessä tsekkaamassa :)

LC Salmi

Jonna

Innolla odottelen uutta osaa! :) Ei sun väsikin tätä tarvitse kirjoittaa, kokemuksesta tiedän mitä siitä tulee jos väkisin yritää.. :D Mulla ois itsellä tarkoitus aloitella pian uutta legacyä, mutta tiedä sitten riittääkö inspiraatio.. :s Mutta julkaise vaan se lyhyt osa jos haluat! (:

.

Millon jatkuu? Ymmärrän jos inspiraatio on hukassa ja ei pakkopullalla kannata kirjoittamaan alkaa. Ja tää Lc on loistava, toivon että ilmoitat jos lopetat tän, mutta toki olisi paljon parempi kun vain jatkaisit ja löytäisit inspiraatiosi takaisin :)

Patronus

Toivottavasti jatkat, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Julkaise osa silloin milloin haluat, mutta ethän lopeta? Toivon todella että tänne vielä jatkoa ilmestyy, ja että saat taas inspiraatiota (--: Hyvää kannattaa odottaa!

Lähetä kommentti

 
Copyright 2011 LC Addison